Beoordelingen van Kun Sushi Uithoorn

Recente recensies van Kun Sushi Uithoorn

4 sterren na 175 reviews

, 05-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Veruit de beste sushi van uithoorn

, 05-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Shushi was prima alleen ophaal tijd was 18.20 en dat werd 18.55 Waarom hebben ze dat gewoon niet gezegd / gebeld,steeds maar zeggen nog 10 min 10 min heb daar toch meer dan 30 min moeten wachten Twijfel sterk of ik weer kom

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heerlijke sushi en.op tijd

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse sushi!!

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende sushi!!

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker en snelle bezorging. Ben erg tevreden

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede duidelijke website en mooi dat contant betalen ook mogelijk is. Goede Sushi met verse ingredienten en goed gekookte rijst.

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij zijn altijd erg tevreden geweest, maar helaas was het deze keer een stuk minder. De bezorging was 20 minuten vertraagd, maar wel netjes gebeld. Ok dus. Helaas viel de kwaliteit van de sushi erg tegen. In zijn geheel ontzettend droog en smakeloos. De tonijn zag er flets uit en smaakte nergens naar en ook de paling hebben we regelmatig beter gegeten. Ik lees meerdere recensies hierover dus ik hoop niet dat het een structurele achteruitgang is. We hebben in het verleden altijd erg genoten van de sushi.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen hier zeer regelmatig. Echt heerlijke sushi. Bezorgtijd zoals aangegeven in de mail klopt ook altijd. En als ze wel 5 of 10 min later zijn dan wordt er keurig gebeld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag voor het eerst een minpuntje. De tonijn sushi en zalm sushi vielen tegen. Zowel de tonijn als de zalm smaakten niet vers wn.je rook de tonijn. Iets dat anders nog niet is voorgekomen. De overige sushi smaakten fantastisch.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

k twijfelde of ik gister al een mail zou sturen, maar nu ik t verzoek krijg voor een beoordeling, toch maar. Wij hebben diverse malen bij jullie besteld, gehaald of bij andere van jullie mogen genieten. Maar gisteren was echt niet lekker. De tonijn hebben we een hapje van genomen maar proefde vreemd en stug! De zalm was net zo stug en hebben wij niet geproefd. Deze hebben wij ook gewoon weg gegooid. Ook de sushi was vreemd en niet zoals wij het hadden verwacht. Ik ga geen negatieve beoordeling geven omdat wij over het algemeen goed bij jullie hebben gegeten. Maar ik hoop dat jullie er wat mee kunnen en mee doen, dat het gisteren zwaar onder de maat was. Wij zullen even niet meer bij jullie bestellen vanwege de nare nasmaak. En wij hopen dat het de volgende keer ooit maar beter zal zijn Sorry maar ik kon geen mail adres vinden op de website, dus dan maar op deze manier.U mag deze naar t lezen weer verwijderen of niet plaatsen als beoordeling

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als je 18:39 bestelt en op site staat zsm of om 19:30 en ik kies voor zsm. Dan is het raar dat bestelling pas om 20:00 komt. Ik raad aan om het tijdspad wat ruimer te stellen of een disclaimer te plaatsen, om verwachtingen bij te stellen. De sushi was lekker!

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse sushi

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en vers. Snel bezorgd!

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Onze bestelling was wederom compleet en heerlijk! En altijd 10% korting bij afhalen. Dit is toch top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Top

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect eten, heel vriendelijke service. Na mijn internet bestelling belde ik om bepaalde onderdelen te wijzigen; dit was geen enkel probleem. Kun blijft onze favoriete Sushi keuken!

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi is heerlijk! Alleen jammer dat die pittige saus niet meer in de spicy negi zalm zit!!

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Helemaal super! Goede service van het personeel en goede kwaliteit vis.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlotte bezorging. Veel keuze en niet duur. Echter waren wij niet te spreken over alles waar tonijn in verwerkt zat. De tonijn zag er flets uit en smaakte nergens naar. De rest was erg goed. Wellicht hadden wij nu pech en is de tonijn normaal van betere kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, porties zijn precies goed qua grootte.

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super lekker en snel!

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer was er te veel sushi azijn gebruikt en de sushi’s waren warm wel erg jammer niet de kwaliteit die we van jullie gewend zijn de yakitori waren daar integendeel lekker

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was goed maar geen wasabi er bij geleverd beetje jammer en de garnalen waren niet zo als ze moesten zijn ben ik van jullie niet gewent nieuwe eigenaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker sushi, goed bereikbaar en ook nog eens korting bij afhalen.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb net Kun Sushi ontdekt en ben echt super tevreden. Nadat ik gebeld had of hun sushi gluten vrij is kreeg ik zeer netjes antwoord en werd er precies uitgelegd waarom hun sushi gluten vrij. De persoon aan de telefoon was zeer vriendelijk en ondanks de drukte nam hij de tijd voor me. De sushi is van goede kwaliteit. Persoonlijk vind ik dat je geen betere sushi in de omgeving vindt. Door drukte kan de bezorging iets langer duren maar het is het wachten echt waard. Kun sushi dank jullie wel voor de top ervaring. Erg tevreden met jullie.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was weer goed, alleen de kwaliteit iets minder... dan bij een bestelling door de weeks. Nu gehaast; de zalm amper geflambeerd, garnalen net aan gefrituurd en de california maki ijskoud.

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Ze zijn lekker en vers.

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

De rijst was iets aan de droge kant en de tonijn was echt niet lekker de structuur had niks weg van tonijn en de smaak was net water heel erg teleurstellend. Daarin tegen was de zalm wel lekker. Ontzettend jammer van de tonijn anders had het zeker hoger gescoord want was verder niet slecht

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer super lekker......!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi en poke bowl zalm en vega. Normale prijs. Prima dus

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super lekker, makkelijk online te bestellen and super geregeld thuiszorg! Bedankt!

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd vers en perfect op tijd geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed, snrl, smakelijk, op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was prima, lekker en prima op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker. De laatste keer zat er helaas geen wasabi bij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi, goede smaken en bezorging altijd op tijd

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker!

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb mijn eten nooit binnen gekregen en ik ben ook niet de gene die dit besteld heeft dus graag ontvang ik geen mails meer !

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lange wacht tijd, maar de sympathieke heer was zo vriendelijk dat ik niet boos kon worden.

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer top!

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi!

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, makkelijk online te bestellen, perfecte thuisbezorgd! We will be back! Bedankt!

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was echt verrukkelijk! Het was heel druk vanwege Moederdag, dus helaas kwam de bestelling wel heel laat. 18u11 besteld en om 21u30 was het er pas. Maar waar je lang op wacht is lekker en dát was gelukkig ook het geval! 😃

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Exact op tijd en weer erg goed, dank!

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

het was weer perfect, zag er goed uit en was vers, helemaal top

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger kwam 45 minuten te laat. Ik heb 15 minuten na bezorgtijd gebeld . Er werd gezegd dat bezorger eerst naar Mijdrecht was en daarna bij ons zou komen. Dit zou 5 minuten duren. Werd dus 30 minuten. Toen ik tegen bezorger zei dat hij te laat was, kreeg ik als antwoord dat het een miscommunicatie met eename collega was, maar het eten is nog warm. Ik had sushi besteld; is nooit warm!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

veel keuze, prima kwaliteit en snelle service

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk verse sushi, fijn geprijsd en snel bezorgd :) de gember is ook lekker! Wasabi lekker heet. Alleen de Edamame's zijn veeel minder dan mn gebruikelijke sushi tentje en eigenlijk waren ze niet gaar (genoeg) en wel n btje erg zout. Maar al het andere wat ik had was sUperlekker en heerlijk vers en fijn verpakt.. lekker miso soepje!

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gister was de sushi perfect , enige jammer vond ik dat ik bij mijn bestelling melding had gemaakt dat de edamame boontjes de votigr bestelling tegen bederven aan zat slimmerik ect dus ik had gevraagd deze bestelling om mij lekkere edamame boontjes te geven en mijn verzoek is volledig genegeerd er zat geen edamame boontjes bij erg jammer! Daarom 2 sterren

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi voor een goede prijs. We bestelde wat later op de middag en keurig op tijd kunnen bezorgen. Bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas geen wasabi, soja en gember erbij

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

wel op tijd geleverd...alleen zat alles onder saus...de warme gerechten koud.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi en vlot bezorgd

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond het zoals altijd weer heerlijk. Wel vond ik het jammer dat de Zal delight rol met geflambeerde zalm aan de buitenkant amper geflambeerd was...

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd afgeleverd. Het was heerlijk.

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas kwam de bestelling pas na ca. 1 uur en 45 min, en bleek toen nog een gerecht te ontbreken. Gelukkig maakte de kwaliteit van het eten - heerlijk! - veel goed.

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De sushi was lekker!

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer super lekker en precies op tijd geleverd! Ga zo door!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere sushi en snelle bezorging!

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere verse sushi en precies op de aangegeven tijd bezorgd!

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aangenaam verrast door de goede kwaliteit van het eten. Ook de manier waarop de maaltijd verpakt is, verzorgd en netjes.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De bestelling stond al klaar, perfect. De sushi was heel erg lekker, voor herhaling vatbaar. De sushi zag er ook heel erg goed uit en was vers.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd en heerlijk gegeten

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi. Koud en warm netjes apart verpakt. Yakatori niet onze smaak. Gaan vaker bestellen.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prijs-kwaliteit is prima!

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Veel rijst, weinig inhoud. Rijst sommige delen hard.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Oh ik hou er zo van. Heerlijk vers.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi zit mooi apart verpakt. De warme gerechten . De warme gerechten kunnen misschien in de toekomst in isoleerbakjes waardoor het beter warm blijft? De smaken zijn goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal 5 sterren maar nu 3 omdat je bij vaste klanten geen dingen mag vergeten. Vroeg om extra gember wat niet gegeven werd vorige keer ook niet gegeven vandaar nu deze recensie. Volgendr keer beter Groetjes

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, vers, smaskvol, correct op tijd afgeleverd

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben heerlijk gegeten! Snelle bezorging! Top!!

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker !!!!.

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk!! Alles vers! Ook de zalm super lekker👍

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, perfect op tijd bezorgd.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat ons betreft de beste sushi hier in de omgeving. Wij bestellen wekelijks een keer bij Kun Sushi. Gezond en super lekker!! Heel fijn, zeer flexibel en vriendelijk personeel. Geweldig!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, perfect bereid, zeer vriendelijke service. Enorme aanrader!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nooit ontvangen, zou mijn geld terugkrijgen maar dat is ook niet gebeurd.

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk (vooral de Zalm delight rol en de Ika rings) en snel geleverd!

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en vers, precies op de gevraagde tijd. Heerlijk gegeten op mijn verjaardag!

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed van smaak en kwaliteit

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom weer erg goed en vlotte levering. Maakt misser van vorige keer meer dan goed.

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling duurt 70 minuten om te komen na bestelling. Ik vind dat te lang. Zeker gezien de verwachte levertijd van 60 minuten. Eten was lekker, maar visueel niet van het calibre van andere locale sushibezoegers.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima verzorgd en het was erg lekker. Zeer snel geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was weer top! We hebben wat moeten wachten omdat het vrijdag erg druk was. Goede les voor volgende keer om eerder te bestellen, logisch dat er nu meer bestellingen zijn. De kwaliteit heeft er niet onder geleden.

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op de afgesproken tijd, heerlijke verse sushi bezorgd. In korte tijd 2 keer besteld, en beide keren top!!

, 02-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer top! ik een geregeld Sushi in Japan maar dit doet er niet voor onder!

, 01-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers!!

, 01-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

👌 heerlijk! Tot nu toe elke keer!

, 28-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De zalm sashimi was veel te dik gesneden en smaakte afschuwelijk. Dit is de laatste keer dat ik bestel, want de kwaliteit van het voedsel wordt gewoon steeds slechter. Heel jammer, want ik bestelde elke week met veel genoegen. Maar de aflatende kwaliteit van de afgelopen weken betekent dat jullie helaas een klant verloren zijn.

, 20-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super afgehandeld! Ben heel blij met jullie en het eten was helemaal TOP!

, 19-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben heel erg ziek geworden na het eten van dit voedsel. Vind het heel erg zonde van mijn geld want ben nu al dagenlang zien.

, 17-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na drie keer eerder besteld te hebben waren wij erg tevreden met Kun Sushi vanwege de erg goede kwaliteit van de sushi. Deze keer was echter een behoorlijke misser. Wij hadden om 18:30 besteld en kregen de bevestiging dat deze rond 20:05 bezorgd zou worden. Toen wij om 20:35 nog niets hadden ontvangen er achteraan gebeld en is ons medegedeeld dat wij de eerstvolgende zijn. Een UUR later was er nog niets bezorgd, dus nogmaals er achteraan gebeld en de mededeling gekregen dat ze net aan onze order waren begonnen. Uiteindelijk staat de bezorger om 22:10 aan de deur met excuses en de boodschap zich diep te schamen. Er zaten meerdere extra's bij en de sushi zag er goed uit, maar de rijst was niet voldoende gaar, met harde rijskorrels. Onze dochter lag intussen al op bed en had dus een boterham op en geen sushi. Ik snap dat wij redelijk laat hadden besteld en dat het druk kan zijn, maar adviseer om voortaan beter de verwachtingen te managen en de klant een optie te geven om de bestelling te

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heerlijk!!

, 10-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon weer goed!

, 08-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

👌

, 29-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend lekker gegeten weer en super snelle bezorging! Absoluut onze go to als wij eten bestellen.

, 26-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd erg goed. Jammer dat er deze keer geen wasabi bij zat, maar dat hadden we nog in huis.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk.

, 26-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi is heerlijk. Maar bestelling klopte niet had iets verkeerds gekregen dan wat ik had besteld. Er moet wel beter nagecontroleerd worden voordat het bezorgd word. Is namelijk vaker voorgekomen.

, 12-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten alleen jammer dat er geen stokjes bij zaten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker!!!

, 01-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Minder lekkere sushi dan we gewend zijn.. Te veel rijst, minder aankleding. Ook wat weinig krabsalade. En de boontjes zaten er niet bij.. Zijn we niet gewend bij jullie..

, 01-01-2020

Kwaliteit:

Rating

, 31-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Alles was prima! Heerlijk gegeten

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi zoals altijd. Vers en snel klaar.

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooie sushi en op tijd bezorgd.

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Door een printerstoring moesten we 30minuten langer op het eten wachten. Maar de kwaliteit van het eten is zeer goed.

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!! Vorige week voor het eerst besteld en gister weer. Het beste sushi in Uithoorn, lekker, vers en snel bereid.

, 09-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk en snel geleverd, voor herhaling vatbaar👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hallo, ik ben Anita en ik ben verslaafd aan kun sushi 🤷🏼‍♀️

, 30-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

3e keer besteld, 3e keer heerlijk gegeten! Bezorgen kan iets langer duren, maar het eten is het wachten waard.

, 27-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk. Vooral die met Kip

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goede sushi. Ik had een aantal boxen en allemaal erg smakelijk en vers. Ik had 2 bijgerechten die ook erg goed waren. Bezorging ook prima op tijd, niets op aan te merken. Ga zo doorrrrr!

, 21-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

dit is de beste sushi in uithoorn die ik heb gehad.

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten prima! Laatste tijd wel vaak wat vergeten, en 1,5 uur is na geleverd

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!

, 17-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk super lekker

, 13-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben een slechte start gehad, maar voor mij gewoon geen andere sushi meer!!! Perfect qua prijs en de kwaliteit is ECHT genieten van elke hap!! HEEEEERLIJK!!

, 01-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, precies op de aangevraagde tijd geleverd en topkwaliteit eten! Kun Sushi is een blijvertje!

, 30-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Geweldig eten en top service

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen regelmatig,en altijd goed. Afgelopen zondag was het wat minder,de warme gerechten waren flink afgekoeld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal. Fijn!

, 28-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-08-2019

Kwaliteit:

Rating

heerlijk japans eten, ultravers, betaalbaar en een groot menu.

, 15-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Vergeleken met een jaar geleden erg achteruit gegaan. Geen gember/wasabi/sojasaus bijgeleverd, sushi rommelig, viel uit elkaar, veel garnituur er gewoon overheen gegooid. Slecht stuk vis in de handroll met stuk taaie huid er nog aan. Sashimi was wel lekker maar lijken kleinere stukken te zijn geworden.

, 11-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch gegeten! Wordt zeker herhaald. Mooi geprijsd.

, 29-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Op tijd geleverd en alles was goed van smaak. De vegetarische sushi viel een beetje uit elkaar, maar nog steeds goed van smaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Alles heerlijk vers lekker veel en was keurig op tijd klaar. Erg lekker gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk,en vers.!

, 07-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi

, 01-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker,goede service,en op tijd bezorgd!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-06-2019

Kwaliteit:

Rating

De sushi was erg lekker! Goede kwaliteit. De service was al helemaal perfect!

, 23-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij zijn zeer tevreden. Bestellen vaak en altijd goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Inmiddels veel sushi ervaren in de omgeving en Kun Sushi is echt het beste en de lekkerste. Veel dank ook voor jullie flexibiliteit!

, 25-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijke sushi gegeten van zeer goede kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker goede snelle service

, 24-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was prima geregeld en de tijd die werd gegeven was ook pcies de tijd oor aflevering. Zoals het hoort, Kortom een aanbeveling was heerlijk.