Beoordelingen van Kun Sushi Uithoorn

Recente recensies

5.0
Suzanne
gisteren

Heerlijke verse sushi, salade en hapjes. Snel bezorgd ook!

WJ
28 november 2021

Het eten was weer goed en op tijd geleverd. De foto's op de website zijn wel een beetje misleidend. De zalm bowl is op de foto volledig bedekt met 8 dikke plakken zalm, degene die wij ontvingen heeft 5 dunne plakjes. Verder zou het fijn zijn als het assortiment werd uitgebreid met een menu met enkel Nigiri, voor de mensen die minder fan zijn van de rolletjes. (in Japan eet men voornamelijk Nigiri)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Corrie
28 november 2021

Zoals altijd weer heel erg lekker, vers gemaakt, helemaal top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

D
27 november 2021

Tataarsaus ipv Japanse mayonaise. En de sushi ijskoud, wat de smaak niet ten goede komt. Zeer jammer..

Lianne
23 november 2021
Versteeg
22 november 2021
Selina Verhoef
22 november 2021

Helaas was de sushi dit keer van veel slechtere kwaliteit. Het zag er niet mooi uit en de stukjes sushi vielen uit elkaar op het moment dat je ze oppakte met je stokjes. Jammer, want normaal gesproken is de sushi van erg goede kwaliteit.

de Jong
21 november 2021

Heerlijke sushi en altijd op tijd bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rianne
18 november 2021

Weer fantastisch gegeten. Levering keurig op tijd!

Edo
14 november 2021

Kun sushi heeft altijd sushi van een goede kwaliteit en vooral vers. De bezorging is meestal spot on mbt de levertijd. Toch merken we de laatste tijd wat dingen die minder gaan. Waarschijnlijk in een poging om minder plastic te gebruiken, wordt de bestelling in steeds kleinere kartonnen bakjes gepropt en dat eet niet fijn. Wat een vooruitgang is, is dat de sojasaus in kleine flesjes zit maar nu zit de gember weer in een klein plasticje en daardoor is het portier veel te klein. We hopen dat Kunsushi dit oplost.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Christine
12 november 2021

Zoals gewoonlijk, weer heerlijk!

Merel
12 november 2021

Lekkere sushi, veel aanbod en duidelijke website met menukaart. Levering is vaak 10 minuutjes later dan afgesproken, maar dit is niet heel erg.

Kim
12 november 2021

Lekker eten en een snelle bezorging

Frank
8 november 2021

Perfect!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tigchelaar
5 november 2021

Sushi is echt de beste! Altijd goede service. Er wordt duidelijk gewerkt vanuit het hart!

Anna
5 november 2021

Altijd perfecte levering en top eco verpakking! Kwaliteit is zo geweldig, bedankt Kun Sushi Team!!! :-)

Lianne
31 oktober 2021

Heerlijke sushi. Echt genoten. Super vers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Susan
30 oktober 2021

De beste sushi van Uithoorn. Super vers en sneller dan aangegeven bezorgd. Ook nog eens mooi verpakt.

Chantal
24 oktober 2021

Voor bijna 100 euro sushi bestellen en maar 2 flesjes soja en 2 paar eetstokjes erbij geven. Terwijl ik nog extra heb aangegeven bij de vermeldingen voor 6 personen. Daarbij veel te grote stukken sushi en weinig smaak. Een tegenvaller.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jolanda
22 oktober 2021

Was weer heerlijk.

Alida Vlaar
22 oktober 2021

Sorry maar de sushi viel uit elkaar, dus was niet erg smakelijk

Marco
21 oktober 2021

Was echt weer super lekker, zalig

Jolanda
17 oktober 2021

Goede service, perfect op tijd en het was weer smullen 👌🏻. Heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frank
16 oktober 2021

Lekker gegeten!! bestelling was op tijd kwartiertje later dan beloofd, maar voor vrijdagavond piek is dat prima!

Nawaaf
10 oktober 2021

Was heerlijk top sushi 🍱

Fransen
9 oktober 2021

Eten was heerlijk en precies op tijd!

Anoniem
8 oktober 2021

Sushi was heerlijk en lekker op tijd. Topp!!

D.
5 oktober 2021

Eerst even in de veronderstelling dat ze dicht waren (Google openingstijden). Gelukkig wel open, ook op maandag en heerlijk genoten van topsushi!

Versteeg
4 oktober 2021

Altijd heerlijk en vers met goede service!

DL
27 september 2021

Altij top

eddie
26 september 2021

1700 besteld voor 1900 levering 19.30 pas geleverd niet een berichtje dat het later wordt, jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

WJ
25 september 2021

Wederom prima, zou fijn zijn als er meer vissoorten in het nigiri-assortiment komen (bvb zeebaars, yellowtail, salmon belly)

A.
20 september 2021

Sushi was niet vers, Vis stonk erg bij het openen van de box. Gebeld, maar werd alleen gezegd dat de vis dezelfde dag was geleverd. Hebben na een paar stukje te proberen, zo de hele bestellen van 50’euro in de prullenbak gegooid. Wij bestellen hier nooit meer.

Jenny Koningen
19 september 2021

Eten was heerlijk, service was zeer goed 👍🏻 Volgende keer weer Kun Sushi 🍣

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anna
14 september 2021

De beste sushi en service in Uithoorn! Bedankt!!!

Anoniem
12 september 2021

Goed op tijd, vriendelijke bezorger. Netjes verpakt. Goed van temperatuur. Zoals altijd weer perfect.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marlies
7 september 2021

Goede porties, vers, goed van smaak, altijd op tijd. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Top!

Frank
6 september 2021
Mike
3 september 2021

Lekker verse gemaakte en lekkere Sushi.

WJ
2 september 2021

Wederom top. Zou fijn zijn als in de toekomst ook een menu met enkel Nigiri's zou worden aangeboden.

Wil
1 september 2021

Voor de eerste keer besteld Het was heerlijk lekker vers en keurig op tijd Zeker voor herhaling vatbaar

Karel
29 augustus 2021

Eten was top en op tijd klaar!

J. Vermeulen
29 augustus 2021

Helaas wederom verkeerd en qua timing incorrect. Ik gedf het op met dit bedrijf. Blijkbaar niet in staat afspraken na te komen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

MM
28 augustus 2021

Top, zoals (bijna) altijd!

Sanne Koeman
26 augustus 2021

Ik vind dat 1,5 uur te lang duren Dit is mijn 2e keer. Dat ik hier bestel en vorige keer was het ook langer dan 1 uur. Ook was er de eerste keer 1 bestelling niet geleverd en moest ik na bellen dat het niet compleet was. Dus was er bij de terriaki poke bowl geen saus geleverd. Mijn zoon had die de vorige keer wel en miste deze nu echt. Moet wel zeggen dat ik de poke bowl van jullie erg lekker vind

Doede van der Hoek
26 augustus 2021

meer dan uitstekend

Kelly
24 augustus 2021

Sushi's zijn heerlijk. Ze mogen alleen wel wat netter opgerold worden. Ze vallen snel uit elkaar. De bezorger was super vriendelijk.

Cor
23 augustus 2021

De beste van uithoorn ik raad iedereen aan om hier te bestellen😊😊😊👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fleur
15 augustus 2021

Lekker en snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bart
15 augustus 2021

Makkelijk te bestellen via de site, vriendelijke service en uitstekende kwaliteit. Voor herhaling vatbaar.

Joey
14 augustus 2021

Bijna 2 uur gewacht op onze bestelling, toen het kwam was het koud. Zonde van de, toch ook dure, bestelling! Erg ontevreden!

Anna
13 augustus 2021

Altijd super lekker en perfecte service! Leuk om te zien een verandering in de verpakking - minder plastic, meer karton. Bedankt!

Fr
7 augustus 2021

Verrassend lekker! Zeker voor herhaling vatbaar.

Ron
5 augustus 2021

Heerlijk verse sushi

Jolijn
5 augustus 2021

De sushi kwam 30 minuten te laat. Dit valt mee met wat ik eerder van Kunsushi gewend ben. Maar het eten blijft lekker, dus ik bestel graag. De bezorger was vriendelijk. Ons eten was niet compleet. We misten een gerecht en onze uramaki's bestonden uit 6 stukjes sushi ipv 8

Jo
26 juli 2021
Emma M
25 juli 2021

Meer dan 1.5 uur wacht tijd voor de bestelling naar Amstelveen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Viën
23 juli 2021

Top zoals altijd!

Jessica
23 juli 2021

Snelle bezorging. Heerlijke sushi voor een redelijke prijs

Toine
21 juli 2021

Heerlijk gegeten, en netjes optijd klaar!

Florian
30 juni 2021

Verrassend goede sushi, zeker voor een bezorgrestaurant. Vaak is het tussen een 6 en een 7 en prima met bestellen. Maar Kun Sushi weet zich echt te onderscheiden. De rijst was luchtig en toch compact. Een positieve verassing een klant rijker!

Anoniem
29 juni 2021

Bestelling niet compleet. Word wel netjes nageleverd . maar word dan aan de deur gehangen en niet aanbellen.

Annelien
28 juni 2021

Heerlijke sushi bezorging op tijd zelfs iets eerder wat top was. Aardige bezorger.

Christel
26 juni 2021

We hebben er weer van genoten! Lekker snel bezorgd ook!

Herweijer
26 juni 2021

Eerste keer hier besteld, we hebben heerlijk gegeten. Bezorging was sneller dan verwacht. Gaan we vaker doen!!

Carsten Oudshoorn
25 juni 2021

Het eten was erg lekker, maar ik heb niet alles van mijn bestelling ontvangen. Ik miste de edameboontjes.

Sanne
20 juni 2021

Heerlijk gegeten! En genoeg voor 2 keer. Ook glutenvrij was geen probleem. Heel fijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

D.
19 juni 2021

Sushi prima! Japanse mayonaise zuurder dan gewoonlijk.

Pieter
11 juni 2021
Lindy Vogelaar
10 juni 2021
Ano
6 juni 2021

De sushi was er perfect op tijd alleen het was allemaal redelijk warm. We hadden warme gerechten erbij maar dat hadden ze beter even apart kunnen verpakken want warme sushi eet echt niet prettig.

WJ
24 mei 2021

Wederom top, iets meer sojasaus was wel fijn geweest. Soms wordt je overladen en soms had het wat meer mogen zijn. Gelukkig hadden we nog wat extra zakjes over van de vorige keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jover
22 mei 2021

Top

Zoë
22 mei 2021

Die zelfde avond Misselijk Overgeven Maagzuur ( teriyaki saus kwam omhoog )

MS
21 mei 2021

Vaker bij Kunsushi besteld en dit is ons nog nooit overkomen. Gisteren zijn wij beide erg ziek geworden na het eten van de sushi. Tot op heden misselijkheid en last van onze maag. Indien Kunsushi mij wil contacteren is dat mogelijk via de mail.

Ron
21 mei 2021

Heerlijk, verse sushi

Alida Vlaar
21 mei 2021

Het eten was koud , dus niet lekker jammer je betaalt een hoop geld . dan verwacht je kwaliteit

Han Tolboom
19 mei 2021
Leonie
16 mei 2021

Heerlijke sushi! Altijd erg tevreden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ineke
16 mei 2021

Heerlijke sushi! Bezorging is netjes en snel.

Mar
15 mei 2021

Online besteld, keurig op tijd klaar, heel netjes verpakt en ingepakt, heerlijk vers, smullen maar! Moet alleen altijd even slikken van de prijs, daarom doen we het niet al te vaak.

Corrie
13 mei 2021

Het was wederom heerlijk. De sushi is echt vers gemaakt.

Fien
9 mei 2021
Naam
9 mei 2021

lekkere sushi en op tijd geleverd. Alleen jammer dat de geplaatste opmerkingen niet gelezen en/of niet verwerkt worden

Dirk Jan van Zanten
3 mei 2021

Absoluut uitstekend. Wij hadden voor € 106,90 besteld en hebben afgehaald. Ik dacht dat wij een afhaalkorting zouden krijgen, maar dat is niet afgetrokken! Gaarne daarop even een antwoord.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Emma
3 mei 2021

Heerlijk, en keurig op tijd bezorgd

Corrie
1 mei 2021

Het was weer helemaal top. Heerlijk en vers gemaakt.

Rebeka Hebenstreit
1 mei 2021

Ik vroeg nog of de soja saus in zat en de medewerker zei: ja alles zit in, vervolgens kwam ik thuis zonder stokjes en soja saus😒

Nienke
1 mei 2021
Til
27 april 2021

Sushi was goed,alleen jammer dat de producten die warm moesten zijn dat niet waren.Anders 5 sterren

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rob
26 april 2021
Alida Vlaar
26 april 2021

Goede service , snelle bezorging zeker een aanrader

Monique Justus
20 april 2021

Was heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Babs
18 april 2021

Super sushi, helaas niet de gehele bestelling mee gekregen.

Jessica
16 april 2021

Heerlijke sushi voor een goede prijs. Snelle bezorging.

Fam Ros
14 april 2021

Altijd top!! Heerlijke verse sushi, en lekkere poki bowl. Bezorging is ook super, aardige mensen allemaal!

Mike
14 april 2021

Super lekkere sushi werken met verse producten, heel erg lekker snelle bezorging zeker vaker bestelen

dirk jan van zanten
13 april 2021

Prima!!

N.
11 april 2021

Heerijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Claudia
11 april 2021

Het was weer fantastisch! Er wordt niet zuinig gedaan met zalm en avocado maar goeie plakken zodat je het ook proeft ipv alleen maar rijst.

Cees
10 april 2021

Perfect op tijd klaar. En heerlijk van het eten genoten.

NvM
5 april 2021

Zoals iedere maand bestel ik de Yasai Maki. Gisteren weer besteld en wat bleek dat de omelet eruit is gehaald. De tekst op de website was aangepast maar de foto nog niet. Aangezien we iedere maand een bestelling plaatsen weten we precies wat we willen bestellen. Je ziet het plaatje en de naam. De tekst lees je dan niet meer. Toen ik de bestelling ontving heb ik aangegeven het jammer te vinden dat dit niet duidelijker is aangegeven en of ze wat voor me konden betekenen voor de volgende keer. Het voelt net alsof je de zalm weg haalt bij een avocado sake maki en dat niet duidelijk genoeg vermeld aangezien de foto nog niet was aangepast. Helaas wilden jullie hier niks aan doen. Een kortingsvoucher voor de volgende keer was al een teken van tegemoetkoming geweest maar omdat het er geschreven stond wilden jullie niks doen. Erg teleurstellend als je je teleurstelling uit en je wordt niet gehoord.. al helemaal als vaste klant die duidelijk aangeeft graag weer te willen bestellen..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annemarie
5 april 2021

Weer top geregeld. Heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jover
3 april 2021

Voortreffelijk

Claudia
3 april 2021

Erg lekker

Ilja
2 april 2021

Super heerlijke sushi❤️

g.jonkers
1 april 2021

Wij bestellen regelmatig. Altijd goed ,behalve dat de warme gerechten vaak afgekoeld zijn.

Taco Righarts
28 maart 2021

Altijd goed en vers.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Corrie
26 maart 2021

De sushi is vers en heel erg lekker.

Jessica
26 maart 2021

Heerlijke sushi voor een goede prijs

Kim
24 maart 2021

Heerlijk!

Ks
21 maart 2021

De sushi was zoals altijd heerlijk. Echte verse sushi. Top!

Tim
20 maart 2021

De smaak viel deze keer erg tegen. Het smaakte als of het uit de koeling kwam, rijst droog en niet vers

Eveline
20 maart 2021

Lekkere sushi! Alles stond klaar en kon ik ophalen op het tijdstip dat ik online gekozen had. Prima.

Nancy
19 maart 2021

Was weer heerlijk en snel geleverd

Emma
19 maart 2021

Heel lekker, en keurig op tijd bezorgd. Zeker een aanrader.

M.kuijpers
16 maart 2021

Eten was lekker maar de warme gerechten niet echt warm meer helaas

Leo
16 maart 2021

Was weer voortreffelijk. Heerlijk gegeten.

Laila
14 maart 2021

Heerlijke sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jennifer
14 maart 2021
Leo
12 maart 2021

Goede kwaliteit. De sashimi tonijn was vergeten, is keurig nabezorgd.

Jessica
4 maart 2021

Goede sushi voor een prima prijs.

Fam. De Jing
2 maart 2021

Verrassend lekker! We houden vooral van deluxe sushi’s, ze hebben net iets extra’s. Blijf het assortiment verruimen met deluxe sushi’s (zoals hot vulcano rolls). We zijn verkocht en willen in de toekomst wel vaker bestellen.

Dennis
1 maart 2021

Alles was goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Claudia
28 februari 2021

Bezorging was mooi op tijd. Gelukkig zat er ruim zalm in de sushi zodat je het ook proeft. Dit is wel eens een keer anders geweest dus fijn dat het nu goed was.

Leeuw
27 februari 2021

Ook al gaat er soms iets mis, je mist wat of er zit 1 verkeerde sushi bestelling tussen... Het wordt meteen opgelost zonder probleem en het eten is top!

Annemarie
26 februari 2021

Precies op het afgesproken tijdstip ging de bel. Wat goed zeg en alles was weer heerlijk.

Nienke
24 februari 2021
Nb
21 februari 2021

Super lekker

Trogh
20 februari 2021

Wij bestellen hier vaker, echter had ik aangegeven het op tijd te ontvangen, maar het was 35 minuten te laat. Erg jammer!

Anoniem
19 februari 2021
Leo
16 februari 2021

Was weer perfect...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bert Kraan
15 februari 2021

bezorging prima op tijd en eten heel lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pascal
15 februari 2021

Miste 1 rol sushi en de een we hadden 1 andere rol gehad. Is niet netjes opgelost. Zouden 20 procent korting krijgen bij de volgende bestelling. En dat op een sushi rol van 9,50euro die we miste

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Christel
15 februari 2021

Erg lange bezorgtijd (met excuses), maar het was Valentijsdag. Wel het wachten waard; erg lekker, van genoten! Beter ook dan de vorige keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nanc Switzer
14 februari 2021

Ik bestel al zo lang en vaak bij jullie, maar dit vind ik echt niet netjes. Ik bestel om 18.30 uur en krijg een mail dat de bezorging pas om 20.15 uur is. Mijn zoontje wilde graag sushi, dus ik ben op of het iets eerder kan voor 20.00 uur, dat kon wel. Om 20.30 uur bel ik en wordt er gezegd met 10 min om 21.05 uur bel ik weer wordt er weer gezegd met 10 min en om 21.45 uur komt ons eten. Mijn zoontje had zo een honger maar viel in slaap in mijn armen, maar moest nog eten. In plaats dat jullie dan bellen, dan kan ik wat anders regelen, ik gaf al aan dat mijn zoontje naar bed moet. En dan als jullie een bezorging 1,5 uur te laat bezorgen er niet een excuus briefje bij zit of een kortingsbon voor de volgende keer of iets extra’s vind ik geen service. We hebben dus van 18.30 uur tot 21.45 uur op eten moeten wachten, druk is druk, maar zeg dat dan eerlijk, dan bestellen we een andere keer weer, maar voor nu dan iets anders.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marc
14 februari 2021

Bijna drie uur wachten op je eten... Vandaag 17:57 besteld, 20:45 geleverd! Ik zou in het vervolg goed nadenken hier nog een keer te bestellen... En dat terwijl het eigenlijk zoals altijd kwalitatief prima in orde is. Bij bestelling werd direct aangegeven dat pas 19:30 geleverd zou worden; klinkt nog enigszins begrijpelijk op een zondagavond. Om 19:45 gebeld; zou onderweg zijn. Om 20:05 weer gebeld, bestelling nu pas gemaakt, zou over 5 minuten onderweg gaan. Om 20:35 weer gebeld; nu toch echt onderweg... Hoe kun je nu met droge ogen beweren dat het een beetje druk is en verder niet informeren. In feite wordt er bij het eerste telefoontje ook nog gelogen... Je vraagt je af: hoe laat hebben mensen die na 1800 besteld hebben dan geleverd gekregen? En als klap op de vuurpijl kan er bij bezorging niet eens een excuus van af.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Alida
14 februari 2021

Super lekker , fijn ook alle sausjes erbij . Goede kwaliteit , niks op aan te merken

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Emile
12 februari 2021

Prima service en kwaliteit altijd top!

Karin
6 februari 2021

Was helemaal perfect! Heerlijk gegeten!

WJ
6 februari 2021

Wederom prima levering, wel jammer van de significante prijsverhoging in 2021.

Nienke
5 februari 2021

Echt super goeie Sushi zoals altijd!! Het is altijd op tijd en we hebben er weer van genoten!

Angela
31 januari 2021

Heel lekker! En wat ik belangrijk vind, zoals het hoort: goed gemaakt, netjes gesneden, mooie porties.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Alber
31 januari 2021

Prima kwaliteit en bezorging ruim op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nancy
30 januari 2021

Super goeie service en heerlijke sushi!

Esther Tigchelaar
29 januari 2021

Het was weer heerlijk! De sushi smelt letterlijk op je tong. Dank jullie wel.

Persijn Frank
24 januari 2021

40 min te laat. Na 15 min wel gebeld dat het er aan kwam.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anna
21 januari 2021

Altijd super lekker en perfecte levering! Bedankt!

CP de Vries
17 januari 2021

Nog steeds lekker, maar jammer dat er geen edamane boontjes meer bij waren en dat de hoeveelheid Wakame en wortel duidelijk minder was

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joanna
16 januari 2021

Heerlijke sushi, vriendelijk personeel. Zeker een aanrader.

H.Tolboom
16 januari 2021

Top!

Leo
15 januari 2021

Eten was heerlijk, maar erg lang moeten wachten. 1.30 uur.

Tes
13 januari 2021

Nu voor de 2de keer bestelt en het was weer heerlijk

Jacqueline
10 januari 2021

Er zaten helaas bruine advocado stukken in de sushi’s !! We Hebben deze weggegooid

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

WJ
6 januari 2021

Het eten is weer top, snelle bezorging, wel jammer van de significante prijsverhoging. De rest van de week maar droog brood zonder beleg eten.

Nicky
3 januari 2020
Jordi
3 januari 2020

Prima sushi, eerste maar zeker niet de laatste keer hier besteld. Top!

Eline
2 januari 2020
Familie Tigchelaar
2 januari 2020

Het is iedere keer weer heerlijk! Vandaag ook eens iets “nieuws” erbij geprobeerd en ook dat was zalig. De service ervaren wij als heel bijzonder. Het is jullie enorm gegund dat deze sushi tent goed loopt en blijft lopen!

D.
2 januari 2020

Heerlijke & warme sushi! Top!

Suzanne
1 januari 2020

De sushi was vers en heerlijk! Ook de warme gerechten waren erg lekker. Ga zeker nog een keer bestellen!

Rik
31 december 2020

Top kwaliteit

Carla
30 december 2020

De Sushi was prima. Beetje weinig sojasaus. Helaas hebben we erg lang op de bestelling moeten wachten terwijl ik in de middag mijn bestelling al had geplaatst.

Schneider
30 december 2020

Het smaakte weer heerlijk! Stond op tijd klaar en wederom helemaal compleet. De warme gerechten warm. Wij hebben weer genoten.

Mel Liem
26 december 2020
Jeroen
25 december 2020

Super vers smaakvol, uitermate goed verzorgd

Inge
24 december 2020

Super lekker! Vers! Prachtig geserveerd! Genoten!

Jover
24 december 2020

Heerlijk

Corrie
24 december 2020

Het was zoals altijd weer heerlijk, vers gemaa

Oost
24 december 2020

Bestelling meer dan een half uur te laat, zonder excuses. Eten was wel heerlijk!

Maureen
21 december 2020

De smaak was zoals altijd prima, maar helaas was er al bij aankomst best wel wat kapot/los en rommelig (m.n. avocado maki) en de yakitori bijna koud. Jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nienke
20 december 2020

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Iuliia
20 december 2020
Lisette Bruijnis
19 december 2020

Vandaag was de bestelling te laat, dat is op zich niet erg. Wat zeer vervelend was, was dat de avocado niet rijp was, kreeg het gewoon niet eens doorgebeten. Daardoor het eten uit elkaar moeten halen want het was echt niet lekker.

Diana
19 december 2020

Was lekker alleen had er minder rijst en meer zalm in gemogen

Wendy
17 december 2020

We genieten elke keer weer van de Sushi.

Corrie
13 december 2020

zoals altijd was de sushi heerlijk, vers gemaakt, echt top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yentl
12 december 2020

Ik heb (op 9 minuten na) twee uur gewacht op mijn eten. Helaas was het ook nog een hele teleurstellende maaltijd. De sushi was warm, de garnalen waren lauw, en veel te vet + weinig smaak. De poke bowl leek wel uit de magnetron. Alleen de boontjes waren lekker. Echt heel erg jammer. Ik ben ontzettend teleurgesteld.

Mar
9 december 2020

Al vaker hier sushi gehaald, altijd goed bevallen. Nu via de website Partyschotel C besteld en afgehaald. Makkelijk te bestellen, keurig op tijd klaar, goede kwaliteit en het smaakte weer heerlijk.

Sylvia
8 december 2020

De sushi was weer erg lekker!!

Endhoven
6 december 2020
T. Veerhuis
6 december 2020

We hebben héérlijk genoten van de sushi, gezellig om zo mijn verjaardag te kunnen vieren in kleine kring. De schotel was prachtig opgemaakt en alles was perfect en de bezorging was op de afgesproken tijd, super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Amir
3 december 2020

Top net zoals altijd ! Lekker hoor jongens !

M. de Jong
1 december 2020

Het was helaas niet zo lekker als anders. En ik heb al vaak besteld. Ook was alle avocado vervangen door komkommer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Faatje
28 november 2020

Wat een heerlijke sushi vooral de ebi furai maki mijn favoriet !!! . Snelle levering en klantvriendelijk.

Shelly
27 november 2020

Was ,vers& heerlijk

Björn
23 november 2020

Helemaal Top! Snelle levering wat klopt met de bevestiging per email.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
22 november 2020

Op tijd bezorgd en heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mark
21 november 2020

Heerlijk eten en keurig op tijd. Een aanrader

Victor
20 november 2020

Prima sushi!

Ilona
19 november 2020

Op tijd bezorgd, de warme dingen waren nog warm en de sushi was lekker!

Lisa
11 november 2020

Heerlijk gegeten, en super vers! Love it, kom zeker terug

E vd Horst
1 november 2020

Voor de tweede keer hier Sushi besteld, en het was echt weer heerlijk. Alles smaakte vers. een feestje dus!

Claudia
31 oktober 2020

Heerlijke verse sushi. Dragon roll is super. Levering op tijd en vriendelijk. Top!

Mariam
26 oktober 2020

Het eten was heerlijk. Helaas zag de Nigeria Tamago er niet uit. Grijs/bruin van kleur, niet echt smakelijk! Deze dan ook helaas niet gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dick
25 oktober 2020

Sushi bezorgd een uur later dan aangegeven , alle warme gerechten koud ..... zeer slecht en teleurstellend. Bijzonder dat zoiets in deze tijd gebeurt, je zou verwachten dat een bedrijf juist nu een goede indruk wil achterlaten.

WJ
24 oktober 2020

Wederom erg goed, net zoals onze vorige 5 bestellingen. Goede grote stukken vis op de nigiri en bowls.

Taco Righarts
23 oktober 2020

Heerlijk weer.

Ton Groot
21 oktober 2020

alles lekker vers en twintig minuten eerder als verwacht

Kasper
17 oktober 2020

Heerlijke sushi en op de aangegeven tijd bezorgd. Helemaal top!

TINEKE
15 oktober 2020
vendrik
11 oktober 2020

heerlijk gegeten en precies op tijd! bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

.p.e.
11 oktober 2020

Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anna
6 oktober 2020

Perfecte selectie, super thuisbezorg en verrukkelijk eten! Bedankt!

Rozekrans
5 oktober 2020

op de tonijn sashimi na was het echt top!

Sanne de Goede
2 oktober 2020
Jolien
22 september 2020

Het was weer heerlijk!

Tineke Bouma-Verbeek
21 september 2020

Kwaliteit is prima. Vers en verzorgd

Shannan
20 september 2020

2e keer hier besteld en heel tevreden met jullie. Beide keren waren de bezorgers ook super snel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jolanda
18 september 2020

Heerlijk en super snel bezorgd 👍🏻

WJ
18 september 2020

Bestelling was op tijd en het eten over het algemeen goed. De nigiri sushi is erg goed voor de prijs. De rijst goed gekookt en mooie stukken vis. Wel een beetje jammer is de Chirashi don. Deze is zeker niet zo rijkelijk belegd als op het plaatje. Ipv 3 mooie stukken zalm en tonijn maar 2 kleine. Ook geen tamago en garnalen. Dit staat niet in de tekst erbij, maar het bijgevoegde plaatje schept een andere verwachting. Zeker aangezien hij bijna 5 euro duurder is dan andere bowls. Daarnaast zat er deze keer ook geen zalm-caviaar bij. Wellicht vergeten of gewoon op. Wat er wel ruim bemeten bij zat was geraspte witte kool. Dat hoort niet in een bowl. Ben 3x in Japan geweest en nog nooit gezien anders dan decoratie bij sushi en om weg te gooien, niet om op te eten. Ik zou daarom willen aanbevelen daarmee te stoppen. We bestellen zeker nog een keer, maar die don kan beter.

Susan
16 september 2020

Bezorging conform aangegeven bezorgtijd, zelfs iets eerder. En zeer lekkere sushi. Heerlijk vers. Aanrader!

Daisy
16 september 2020

Heerlijk gegeten. Goede prijs kwaliteit verhouding en service.

Brenda
13 september 2020
Frank
31 augustus 2020

Precies op tijd, perfect eten, kan niet beter.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lisa
30 augustus 2020

Lekkere sushi voor een goede prijs!

Marijke
30 augustus 2020

De sushi was héérlijk! Ik vond alleen dat er te weinig sojasaus bij zat.

Marianne
28 augustus 2020

super vers. Werd klaargemaakt waar ik bij was (ik was te vroeg :-) ) En weer heerlijk

Frank
23 augustus 2020

Half uur later dan besteld, maar er werd netjes verteld dat het erg druk was. Jammer dat ze niet even hadden gemaild of gebeld

Bakker
23 augustus 2020
Melissa
22 augustus 2020

Bezorging duurt altijd lang dat is niks nieuws maar de laatste keren gewoon rouwe garnaal in m'n sushi, gatver en de rijst was ook niet te hachelen , plakkerig en vies.

elvira van der veen
17 augustus 2020
Keith
17 augustus 2020
Anita
15 augustus 2020

Was superlekker!

Nicolettw
12 augustus 2020

Heerlijk! En stipt op tijd!

Eva
5 augustus 2020

Veruit de beste sushi van uithoorn

Douglas
5 augustus 2020

Shushi was prima alleen ophaal tijd was 18.20 en dat werd 18.55 Waarom hebben ze dat gewoon niet gezegd / gebeld,steeds maar zeggen nog 10 min 10 min heb daar toch meer dan 30 min moeten wachten Twijfel sterk of ik weer kom

Tineke
2 augustus 2020

Zoals altijd heerlijke sushi en.op tijd

El
1 augustus 2020

Heerlijke verse sushi!!

Roald Hamer
1 augustus 2020

Uitstekende sushi!!

Tim
31 juli 2020

Weer heerlijk gegeten

Kevin
31 juli 2020

Was erg lekker en snelle bezorging. Ben erg tevreden

Isis
26 juli 2020

Het was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Angela
25 juli 2020
Marcel
24 juli 2020

Goede duidelijke website en mooi dat contant betalen ook mogelijk is. Goede Sushi met verse ingredienten en goed gekookte rijst.

Yuri
18 juli 2020

Wij zijn altijd erg tevreden geweest, maar helaas was het deze keer een stuk minder. De bezorging was 20 minuten vertraagd, maar wel netjes gebeld. Ok dus. Helaas viel de kwaliteit van de sushi erg tegen. In zijn geheel ontzettend droog en smakeloos. De tonijn zag er flets uit en smaakte nergens naar en ook de paling hebben we regelmatig beter gegeten. Ik lees meerdere recensies hierover dus ik hoop niet dat het een structurele achteruitgang is. We hebben in het verleden altijd erg genoten van de sushi.

Lianne
13 juli 2020

Wij bestellen hier zeer regelmatig. Echt heerlijke sushi. Bezorgtijd zoals aangegeven in de mail klopt ook altijd. En als ze wel 5 of 10 min later zijn dan wordt er keurig gebeld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jody
13 juli 2020
Tineke
7 juli 2020

Vandaag voor het eerst een minpuntje. De tonijn sushi en zalm sushi vielen tegen. Zowel de tonijn als de zalm smaakten niet vers wn.je rook de tonijn. Iets dat anders nog niet is voorgekomen. De overige sushi smaakten fantastisch.

SonjA Pieterse
6 juli 2020

k twijfelde of ik gister al een mail zou sturen, maar nu ik t verzoek krijg voor een beoordeling, toch maar. Wij hebben diverse malen bij jullie besteld, gehaald of bij andere van jullie mogen genieten. Maar gisteren was echt niet lekker. De tonijn hebben we een hapje van genomen maar proefde vreemd en stug! De zalm was net zo stug en hebben wij niet geproefd. Deze hebben wij ook gewoon weg gegooid. Ook de sushi was vreemd en niet zoals wij het hadden verwacht. Ik ga geen negatieve beoordeling geven omdat wij over het algemeen goed bij jullie hebben gegeten. Maar ik hoop dat jullie er wat mee kunnen en mee doen, dat het gisteren zwaar onder de maat was. Wij zullen even niet meer bij jullie bestellen vanwege de nare nasmaak. En wij hopen dat het de volgende keer ooit maar beter zal zijn Sorry maar ik kon geen mail adres vinden op de website, dus dan maar op deze manier.U mag deze naar t lezen weer verwijderen of niet plaatsen als beoordeling

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

D.
3 juli 2020
Bianca
3 juli 2020
Jessica
29 juni 2020

Als je 18:39 bestelt en op site staat zsm of om 19:30 en ik kies voor zsm. Dan is het raar dat bestelling pas om 20:00 komt. Ik raad aan om het tijdspad wat ruimer te stellen of een disclaimer te plaatsen, om verwachtingen bij te stellen. De sushi was lekker!

Jody
28 juni 2020

Heerlijke verse sushi

Ilse
27 juni 2020

Goed en vers. Snel bezorgd!

M. Schneider
21 juni 2020

Onze bestelling was wederom compleet en heerlijk! En altijd 10% korting bij afhalen. Dit is toch top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Andre
21 juni 2020

Top

Frank
20 juni 2020

Perfect eten, heel vriendelijke service. Na mijn internet bestelling belde ik om bepaalde onderdelen te wijzigen; dit was geen enkel probleem. Kun blijft onze favoriete Sushi keuken!

Sabine
19 juni 2020

Sushi is heerlijk! Alleen jammer dat die pittige saus niet meer in de spicy negi zalm zit!!

Annick
18 juni 2020

Helemaal super! Goede service van het personeel en goede kwaliteit vis.

F Mesman
15 juni 2020

Vlotte bezorging. Veel keuze en niet duur. Echter waren wij niet te spreken over alles waar tonijn in verwerkt zat. De tonijn zag er flets uit en smaakte nergens naar. De rest was erg goed. Wellicht hadden wij nu pech en is de tonijn normaal van betere kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Els
13 juni 2020

Heerlijk gegeten, porties zijn precies goed qua grootte.

Matthijs
13 juni 2020

Altijd super lekker en snel!

Gi
9 juni 2020

Deze keer was er te veel sushi azijn gebruikt en de sushi’s waren warm wel erg jammer niet de kwaliteit die we van jullie gewend zijn de yakitori waren daar integendeel lekker

Marco bosch
8 juni 2020

Alles was goed maar geen wasabi er bij geleverd beetje jammer en de garnalen waren niet zo als ze moesten zijn ben ik van jullie niet gewent nieuwe eigenaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lex
7 juni 2020

Lekker sushi, goed bereikbaar en ook nog eens korting bij afhalen.

Coos
7 juni 2020

Ik heb net Kun Sushi ontdekt en ben echt super tevreden. Nadat ik gebeld had of hun sushi gluten vrij is kreeg ik zeer netjes antwoord en werd er precies uitgelegd waarom hun sushi gluten vrij. De persoon aan de telefoon was zeer vriendelijk en ondanks de drukte nam hij de tijd voor me. De sushi is van goede kwaliteit. Persoonlijk vind ik dat je geen betere sushi in de omgeving vindt. Door drukte kan de bezorging iets langer duren maar het is het wachten echt waard. Kun sushi dank jullie wel voor de top ervaring. Erg tevreden met jullie.

D.
7 juni 2020

Sushi was weer goed, alleen de kwaliteit iets minder... dan bij een bestelling door de weeks. Nu gehaast; de zalm amper geflambeerd, garnalen net aan gefrituurd en de california maki ijskoud.

Corrie
5 juni 2020

Ze zijn lekker en vers.

Niki Rose
3 juni 2020

De rijst was iets aan de droge kant en de tonijn was echt niet lekker de structuur had niks weg van tonijn en de smaak was net water heel erg teleurstellend. Daarin tegen was de zalm wel lekker. Ontzettend jammer van de tonijn anders had het zeker hoger gescoord want was verder niet slecht

Irene
2 juni 2020

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Caroline Smeets
2 juni 2020
Fleur
1 juni 2020

Was weer super lekker......!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hou van sushi
27 mei 2020

Lekkere sushi en poke bowl zalm en vega. Normale prijs. Prima dus

Anna
27 mei 2020

Altijd super lekker, makkelijk online te bestellen and super geregeld thuiszorg! Bedankt!

Gerard
26 mei 2020

Altijd vers en perfect op tijd geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tineke
25 mei 2020

Goed, snrl, smakelijk, op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ton Groot
25 mei 2020

Was prima, lekker en prima op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wendy
24 mei 2020
Beau
24 mei 2020
Tom van den Hurk
21 mei 2020

Was erg lekker. De laatste keer zat er helaas geen wasabi bij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Han Tolboom
21 mei 2020
Van rooij
20 mei 2020
Tineke
17 mei 2020

Heerlijke verse sushi, goede smaken en bezorging altijd op tijd

Fijma
16 mei 2020

Erg lekker!

Rosalie Juffer
16 mei 2020

Heb mijn eten nooit binnen gekregen en ik ben ook niet de gene die dit besteld heeft dus graag ontvang ik geen mails meer !

Anoe Baidjoe
16 mei 2020

Lange wacht tijd, maar de sympathieke heer was zo vriendelijk dat ik niet boos kon worden.

SZ
15 mei 2020

Weer top!

D.
14 mei 2020

Heerlijke sushi!

Anna
14 mei 2020

Super lekker, makkelijk online te bestellen, perfecte thuisbezorgd! We will be back! Bedankt!

Linda
12 mei 2020

Eten was echt verrukkelijk! Het was heel druk vanwege Moederdag, dus helaas kwam de bestelling wel heel laat. 18u11 besteld en om 21u30 was het er pas. Maar waar je lang op wacht is lekker en dát was gelukkig ook het geval! 😃

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

WJ
10 mei 2020

Exact op tijd en weer erg goed, dank!

Corrie
8 mei 2020

het was weer perfect, zag er goed uit en was vers, helemaal top

Agnes Nagtegaal
3 mei 2020

Bezorger kwam 45 minuten te laat. Ik heb 15 minuten na bezorgtijd gebeld . Er werd gezegd dat bezorger eerst naar Mijdrecht was en daarna bij ons zou komen. Dit zou 5 minuten duren. Werd dus 30 minuten. Toen ik tegen bezorger zei dat hij te laat was, kreeg ik als antwoord dat het een miscommunicatie met eename collega was, maar het eten is nog warm. Ik had sushi besteld; is nooit warm!

van Leeuwen
3 mei 2020

veel keuze, prima kwaliteit en snelle service

Eva
30 april 2020

Heerlijk verse sushi, fijn geprijsd en snel bezorgd :) de gember is ook lekker! Wasabi lekker heet. Alleen de Edamame's zijn veeel minder dan mn gebruikelijke sushi tentje en eigenlijk waren ze niet gaar (genoeg) en wel n btje erg zout. Maar al het andere wat ik had was sUperlekker en heerlijk vers en fijn verpakt.. lekker miso soepje!

Gil
30 april 2020

Gister was de sushi perfect , enige jammer vond ik dat ik bij mijn bestelling melding had gemaakt dat de edamame boontjes de votigr bestelling tegen bederven aan zat slimmerik ect dus ik had gevraagd deze bestelling om mij lekkere edamame boontjes te geven en mijn verzoek is volledig genegeerd er zat geen edamame boontjes bij erg jammer! Daarom 2 sterren

Jeroen
28 april 2020

Lekkere sushi voor een goede prijs. We bestelde wat later op de middag en keurig op tijd kunnen bezorgen. Bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Casper
28 april 2020
Chayenne
27 april 2020

Het was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wilma
27 april 2020

Helaas geen wasabi, soja en gember erbij

Marinda
26 april 2020

wel op tijd geleverd...alleen zat alles onder saus...de warme gerechten koud.

Marja
25 april 2020

Lekkere sushi en vlot bezorgd

A uit Aalsmeer
24 april 2020

Ik vond het zoals altijd weer heerlijk. Wel vond ik het jammer dat de Zal delight rol met geflambeerde zalm aan de buitenkant amper geflambeerd was...

Sylvia
23 april 2020

Netjes op tijd afgeleverd. Het was heerlijk.

Maureen
23 april 2020

Helaas kwam de bestelling pas na ca. 1 uur en 45 min, en bleek toen nog een gerecht te ontbreken. Gelukkig maakte de kwaliteit van het eten - heerlijk! - veel goed.

Anoe
22 april 2020

De sushi was lekker!

SZ
21 april 2020

Weer super lekker en precies op tijd geleverd! Ga zo door!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ronald
20 april 2020